Tilintarkastus ja asiantuntija­palvelut

Tilintarkastustoimisto Kylänpää Oy on Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsen ja toimii Itiksen Kauppakeskuksessa, Helsingissä. Tarjoamme pk- yrityksistä, yhteisöistä ja säätiöistä koostuville asiakkaillemme kattavia tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita ammattitaidolla.

Erikoistumisalat

PK-yritykset

Asunto- ja
kiinteistöyhtiöt

Palvelut

Tilintarkastus-
palvelut

Laajan toimialaosaamisen sekä kokemuksen myötä voimme tarjota asiantuntevaa tilintarkastuspalvelua pk-yritysten, yhteisöjen ja säätiöiden tarpeisiin – nopealla aikataululla ja vieläpä edulliseen hintaan.

Asiantuntija-
palvelut

Tarjoamme yritysjohdolle luotettavan keskustelukumppanin, sekä toimimme asiantuntijana taloushallintoon ja yritystoimintaan liittyvissä asioissa.

Yrittäjälle

Tilintarkastaja on yrityksen tärkeä ja luotettava yhteistyökumppani. Kun tarvitaan asiantuntevaa näkemystä yritystoimintaan liittyvistä taloudellisista ja oikeudellisista asioista, tarvitaan hyvä tilintarkastaja.

Asiantunteva KHT / HT -tilintarkastaja palveluksessanne

Tarjoamme apuamme erilaisissa asiantuntijatehtävissä sekä tilintarkastajan lausuntoa vaativissa tilanteissa. Kokemusta tilintarkastustehtävistä on kertynyt jo vuodesta 1989.

Lue lisää ja pyydä tarjous palveluistamme.