Tilintarkastus- ja asiantuntija­palvelut

Yrittäjän asialla

l

Tilintarkastus-
palvelut

Laajan toimialaosaamisen sekä kokemuksen myötä voimme tarjota asiantuntevaa tilintarkastuspalvelua pk-yritysten, yhteisöjen ja säätiöiden tarpeisiin – nopealla aikataululla ja vieläpä edulliseen hintaan.

Lue lisää

w

Asiantuntija-
palvelut

Tarjoamme yritysjohdolle luotettavan keskustelukumppanin, sekä toimimme asiantuntijana taloushallintoon ja yritystoimintaan liittyvissä asioissa.

Lue lisää

Yrittäjälle

Tilintarkastaja on yrityksen tärkeä ja luotettava yhteistyökumppani. Kun tarvitaan asiantuntevaa näkemystä yritystoimintaan liittyvistä taloudellisista ja oikeudellisista asioista, tarvitaan hyvä tilintarkastaja.

Ota yhteyttä!

Asiantunteva KHT / HT -tilintarkastaja palveluksessanne

Tilintarkastustoimisto Kylänpää Oy on Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsen ja toimii Itiksen Kauppakeskuksessa, Helsingissä.Tarjoamme pk- yrityksistä, yhteisöistä ja säätiöistä koostuville asiakkaillemme kattavia tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita ammattitaidolla.

Lisäksi tarjoamme apuamme erilaisissa asiantuntijatehtävissä sekä tilintarkastajan lausuntoa vaativissa tilanteissa. Kokemusta tilintarkastustehtävistä on kertynyt jo vuodesta 1989.

Lue lisää ja pyydä tarjous palveluistamme. Tervetuloa!

KHT – tilintarkastaja Tuomas Kylänpää

Puh. +358 9 344 2517

tuomas.kylanpaa@kirjanpitotalo.fi

HT – tilintarkastaja Matti Kylänpää

+358 9 344 2517

matti.kylanpaa@kirjanpitotalo.fi

Ota yhteyttä!