Asiantuntevaa tilitoimisto­­palvelua

Kirjanpito, palkanlaskenta, yrityksen perustaminen, neuvonta ja konsultointi – erikoisosaamisalue ravintolat sekä vähittäis- ja verkkokauppa.

i

Tilitoimisto-
palvelut

Kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Taloushallinnon asiantuntijamme takaavat palvelumme korkean laadun sekä laajan toimialaosaamisen.

Lue lisää

Neuvonta ja konsultointi

Etelän Kirjanpitotalo Oy toimii taloushallinnon asiantuntijana. Autamme asiakkaitamme kaikissa taloushallintoon ja yritystoimintaan liittyvissä asioissa.

Lue lisää

Sähköinen taloushallinto

Tarjoamme asiakkaillemme myös sähköisen taloushallinnon ratkaisumallia. Näin teet taloushallinnostasi helppoa, reaaliaikaista ja paperitonta.

Lue lisää

Huolehtimassa yrityksenne taloushallinnon hyvinvoinnista

Palveluidemme keskiössä on yrityksenne taloushallinnon sujuvuudesta ja lainsäädännöllisistä vastuista huolehtiminen. Perheyrityksenä saatte meiltä luotettavaa ja läheistä tukea yritystoimintaanne. Lisäksi saat kaikki tarvitsemanne raportit, sekä ajankohtaista tietoa verotuksesta ja yrityksenne taloushallinnosta asiantuntevasti ja vaivattomasti.

 

Etelän Kirjanpitotalo Oy – täyden palvelun tilitoimisto

Etelän Kirjanpitotalo Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima ja valvoma tilitoimisto. Tarjoamme kokonaisvaltaista taloushallintopalvelua sekä perinteisin että sähköisin menetelmin, asiakkaiden tarpeet huomioiden. Asiakaskuntamme koostuu aloittavista yrittäjistä aina vuosikymmeniä toimineisiin yrityksiin.

Palvelemme suomen ja englannin kielellä.

 

Ota yhteyttä!